😀Bucuria este adevărata noastră natură, că să ne reamintim asta putem să privim copiii care se joacă în parc și vedem clar esența noastră exprimată.
✨Cu toții avem capacitatea de a experimenta Bucuria.
🎈Cum accesăm bucuria vieții? 🎈Cum ne dăm seama de bucurie în mijlocul a ceea ce pare adesea banal sau dificil? ✨Răspunsul este că realizăm bucuria prin practici intenționate că de exemplu: practica intenționată a respectului și recunoștinței pentru acest moment prețios al existenței🙏❣️
Necesită intenție, pentru că modul nostru implicit de a fi este să luăm ca de la sine înțeles acest dar miraculos al vieții.
Cât de des te trezești dimineața și spui: „Mulțumesc pentru încă o zi de conștiință sacră și conștiență de sine” 🙏❣️
✨Motivul pentru care exersăm în mod intenționat este să savurăm fiecare moment al existenței ca și cum ar fi în același timp primul nostru moment, cât și ultimul.

🎁💖Când conștientizăm cât de prețios este darul vieții noastre, în inimile noastre apar multe emoții pozitive, inclusiv Bucurie.😀

Începem pe 12 12 până pe 21 12 programul de Practici Intenționate dedicate Bucuriei care cuprinde două ateliere online pe Zoom, grup dedicat pe WhatsApp și multe alte instrumente și informații prețioase și ușor de practicat.
Vă aștept cu drag cu detalii în mesaj privat 💌❣️🙏

Vă invit să practicați astăzi un exercițiu simplu de intenție conștiență: atunci când vă gândiți sau întâlniți sau vorbiți cu cineva, indiferent cine, cunoscut sau necunoscut, vizualizați că este într-o bulă de Iubire.

Vă doresc și îmi doresc că acest sezon al Sărbătorilor de Iarna să fie cu Bucurie 🙏❣️😀

joy

bucurie

Publicat de Emanuela Crețu

ARTIST RESTAURATOR ACADEMIA DE ARTA BUCURESTI SECTIA RESTAURARE OPERE DE ARTA SI TERAPEUT INTERNATIONAL LA SCOALA DIN USA THINK THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLWDGE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: